Koffie

Real Italian Espresso

Lab La Brasilera van de koffiebrander uit Alba is van Topkwaliteit.

Alba een plaats van 50.000 inwoners en bekend om de truffels met als hoogtepunt in Oktober het truffel festival. Alba ligt in Noord Italie in de provincie Piëmont.

Een idyllische, heuvelachtige streek waar je helemaal tot rust komt. In het dorpje Diano D’Alba, vlak bij Alba staat de branderij Rossini. Al meer dan 40 jaar branden ze heerlijke koffie. Het is een echt familie bedrijf. De Fam. Allario maken daar samen met de medewerkers een prachtig product. De koffie wordt met zorg ingekocht en alleen het beste in goed genoeg. De koffie wordt op de originele Italiaanse manier gebrand.

Dit resulteert in :

Lab la Brasilera, Bianco

De topper voor koffie liefhebbers.

Een mooie uitbalanceerde smaak, zacht van smaak en een heerlijke afdronk. Ietwat zoetig met een licht bittertje. Een”musthave” voor de espressodrinker.

Lab La Brasilera, Nero

De Nero is een volle koffie, uitermate geschikt voor de espresso drinker of degene die kan genieten van een echte Italiaanse cappuccino. Stevig van smaak met een ietwat kruidige smaak.

Esperto, La Contessa

De Esperto, La Contessa is door Esperto samengesteld.

Een heerlijk koffie met een licht bittertje in zich. Blijft lekker lang hangen zodat u lang van deze heerlijke smaak kunt genieten.